Ook de verkoop van uw woning kunnen wij verzorgen. Wij bieden een laag verkooptarief 
en een uitgebreid dienstenpakket. Wilt u de waarde van uw woning weten? Verstuur het antwoordformulier of bel 03-827 77 77

Wij zijn een bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de verzekeringssector

ASSUFLASH bvba is een erkend verzekeringsmakelaar FSMA 16866.

Wij zijn een bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de verzekeringssector. Wij streven ernaar U de beste service te leveren met een goede prijs en kwaliteit !

Verzekeringen zijn een complexe materie. Zonder gedegen kennis van zaken is het haast onmogelijk om een goede verzekerings-
oplossing op maat te vinden. Als specialist terzake, kunnen we u optimaal begeleiden in de zoektocht naar oplossingen in alle domeinen, zowel in de privésfeer als in het professionele leven. ‘Maatwerk en expertise’ is de rode draad in ons werk. Wij zijn specialist in ùw verzekeringen !

Wij trachten om de beste verzekering aan te bieden die bij U past.

Wij verzekeren zowel particulieren als kleine- en middelgrote ondernemingen.

Wij zijn uw persoonlijke brug met diverse verzekerings-
maatschappijen. In alle onafhankelijkheid begeleiden en adviseren wij u in het vinden van een oplossing op maat. We treden op als ùw belangenverdediger, zeker in geval van schade maar ook in alle andere gevallen die een invloed hebben op uw verzekerings-
situatie. Bekijk ons gerust als uw uniek aanspreekpunt voor het geheel van uw verzekeringen.

Het register van de verzekeringstussenpersonen wordt bijgehouden door de FSMA,

te 1000 Brussel, Congresstraat 12-14 en is terug te vinden op www.fsma.be.

Voor al uw vragen en problemen kan u in eerste instantie terecht bij ons op kantoor. Klachten kunnen ook ingediend worden bij de ombudsdienst Verzekeringen te 1000 Brussel, de Meeüssquare 35, tel 02/547 58 71 of info@ombudsman.as  Voor meer info over AssurMifid- gedragsregels klik hier.

Familiale Verzekering

Uiteraard proberen we steeds ongelukken te vermijden.

Toch worden we er vroeg of laat met geconfronteerd: uw huisdier vernielt een tapijt bij de buren, uw kind breekt een ruit terwijl het voetbalt,… Volgens de wet bent u aansprakelijk voor de financiële gevolgen van de ongevallen die u veroorzaakt in het kader van uw privéleven. Een verzekering BA Familiale draagt een deel van de kosten verbonden aan die risico’s.

Brand Verzekering

Vertel wat meer over dit item. Waar gaat het over en waarom is het bijzonder? Geef mensen de nodige informatie om verder te gaan. Klik hier en dan op "Toevoegen en beheren" om uw eigen item te plaatsen.

Dit is uw derde dienst

Vertel wat meer over dit item. Waar gaat het over en waarom is het bijzonder? Geef mensen de nodige informatie om verder te gaan. Klik hier en dan op "Toevoegen en beheren" om uw eigen item te plaatsen.

Please reload

Alle prijzen en maten op deze website zijn indicatief en kunnen gewijzigd worden.   De prijzen zijn excl. btw en/of beschrijf en notariskosten.

FLASH IMMO B.V.B.A.    -    FLASH INVEST B.V.B.A.
Antwerpsestraat(A12) 441    bus18.1 2850 Boom
Tel. 03.827.77.77        E-mail: info@flashimmo.eu

BE 0872.900.426                         BE 0 427.868.780

 

 BIV-erkend vastgoedexpert-syndicus
Karin Van Passel            biv  nummer  202470

Eveline Van Passel         biv nummer   505208

Land van erkenning:     België